53 down, 1 to go..... - Reisverslag uit Philipsbourg, Guadeloupe van Auke Beelen - WaarBenJij.nu 53 down, 1 to go..... - Reisverslag uit Philipsbourg, Guadeloupe van Auke Beelen - WaarBenJij.nu

53 down, 1 to go.....

Door: Auke

Blijf op de hoogte en volg Auke

27 Juni 2013 | Guadeloupe, Philipsbourg

Teacher, geef me een knuffel. Teeeeeeacher, huggie!
Veel kinderen moeten teleurstellen vandaag, en dat doe ik niet graag. Voor het eerst vandaag kreeg ik de vraag wat ik ging doen deze vakantie.. 'Ik blijf lekker in Nederland wanneer ik weer thuis ben' 'oh, dat is goed! Nederland is leuk!' (Uh, ik zal maar niet vertellen dat het vannacht gevroren heeft in Nederland, dat er nog geen zonnetje te zien is en je niet dagelijks buiten 'Holland' om naar het strand kunt)

De teleurstelling kwam toen een paar kinderen uit groep 5/6 heel trots en blij naar me toe kwamen rennen. 'Juffff, juf, kijk mijn rapport'. Ik kijk trots naar alle rapporten en complimenteer de kinderen. 'Maar teacher, ik ga naar groep 6/7!!!' 'Ja, wauw, goed hey!' 'Ja hè, heeeeel leuk en goed, want dan kom ik bij jou in de klas!'

Hmmmm... Jammer. Dat feest gaat helaas niet door!

Een relaxed weekend, geweldig. Geen grote voorbereidingen voor deze week. We hebben lekker ontbeten bij de taste, daarna een middags bij Holland house doorgebracht. (Dit is een groot, Nederlands hotel met een grote lounge, aan zee, en een goede menukaart!) Zelfs verse haring is hier op vrijdag te koop.

Na een middagje aan het strand hebben we ons vermaakt bij Nigel aan de bar, in het divi resort. Natuurlijk weer geen rekening gekregen, dus hier ga ik zeker nog eens terugkomen!!!

Zondag hebben we onze stoute, warme schoenen aangetrokken om nogmaals een stukje te klimmen naar pic paradis. Een lekkere lunch in de lounge van loterie farm.

Ik ben té moe om nu nog te vertellen over afgelopen dagen, het is pas half 10 geweest maar ik kan er nog niet zo goed tegen, half 6 opstaan. Gelukkig is morgen de laatste keer.....
Maar natuurlijk ga ik de bruintjes ook missen hoor, ze hebben me veel (laten leren) geleerd.

Aan het eind van de week zal ik de feesten van deze week beschrijven, want dat was het! Een grote feestweek. Nog een dagje om afscheid te nemen.. Voor de kids bladerdeeg met worstjes en voor de juffen een paar grote meloenen voor bij de lunch!

Hopelijk zonder tranen, maar met leuke herinneringen de laatste dag tegemoet.

Geniet van de vorst in Nederland, ik zal ze hier uitleggen wat dat betekent!

Haije wah

• 27 Juni 2013 - 08:04

Mam:

Is het nu alweer voorbij? Wat gaat dat snel.